Anja Assisteert

Wat kunnen wij zoal voor u betekenen

onze diensten

 • A.N.J.A. Assisteert

  Aan de hulp van A.N.J.A. Assisteert is geen leeftijdsgrens verbonden. Met...

  Lees verder

 • Klussen om het huis

  U geniet dagelijks van uw tuin, maar het onderhouden valt u zwaar? Wij assiste...

  Lees verder

 • Klussen In het huis

  Heeft u behoefte aan hulp in huis? Hierbij kunt u denken aan stofzuigen, bedde...

  Lees verder

 • Mobiliteit

  U heeft een afspraak bij uw huisarts, fysiotherapeut, tandarts of specialist, ...

  Lees verder

A.N.J.A. Assisteert

Aan de hulp van A.N.J.A. Assisteert is geen leeftijdsgrens verbonden. Met behulp van A.N.J.A. Assisteert houdt u uw huis schoon en fris, kunt u de boodschappen blijven doen, zijn doktersbezoeken geen probleem meer en kunt u genieten van uw mooie tuin. En krijgt u bezoek? Dan kunt u van hen genieten omdat ze er zijn en niet omdat ze voor u aan het werk moeten.

Klussen om het huis

U geniet dagelijks van uw tuin, maar het onderhouden valt u zwaar? Wij assisteren u graag met o.a. grasmaaien, blaadjes harken, bloembakken vullen en het terras schoonmaken. Ook voor het afsluiten van uw buitenkraan of het schoonmaken van uw tuinmeubels kunt u assistentie vragen. En niet te vergeten het sneeuwvrij maken van uw tuinpad.

Klussen In het huis

Heeft u behoefte aan hulp in huis? Hierbij kunt u denken aan stofzuigen, bedden verschonen, strijken, ramen zemen, en schoonmaken. Maar ook gezamenlijk een maaltijd koken of voor het doen van de boodschappen kunt u een beroep doen op een van onze dienstverleners.

Mobiliteit

U heeft een afspraak bij uw huisarts, fysiotherapeut, tandarts of specialist, maar er is niemand die met u mee kan gaan? Dan is het goed te weten dat A.N.J.A. Assisteert u ook daarbij kan ondersteunen. We regelen zonodig vervoer en er gaat iemand met u mee. Desgewenst is de dienstverlener ook bij het gesprek aanwezig zodat u er niet alleen voor staat.

Social Media

Lees hier wat ons zoal bezig houdt