A.N.J.A. Assisteert levert hulp voor particulieren

Woont u in de gemeente Leusden, Woudenberg, Scherpenzeel, Utrechtse Heuvelrug of Veenendaal en kunt u wel wat extra huishoudelijke hulp gebruiken? Dan kunt u dat via A.N.J.A. Assisteert regelen.

Hulp vragen is niet lastig

Onze ervaring is dat hulp vragen altijd lastig is. U heeft moeten erkennen dat het niet (meer) gaat om alles zelf te doen. Wij zijn er voor u om u te ondersteunen bij uw huishoudelijke taken. Onze hulpen zullen hun uiterste best doen het u zo goed mogelijk naar de zin te maken, maar het zal zeker anders zijn dan toen u alles nog zelf kon. Als particuliere cliënt is onze hulp niet aan regels gebonden zoals bij de WMO.

Wij zijn helpende handen

Wilt u graag uw ramen aan de buitenkant gezeemd hebben? Een boodschap gedaan hebben? Uw tuinpaadje geveegd? De zolder opgeruimd? Geen probleem. Wij zijn uw helpende handen.

Wij zijn o.a. actief in deze gemeentes

Een breed werkgebied

Schakel onze hulp in

U kunt vrijblijvend een afspraak met ons maken voor een kennismakings- en intakegesprek. We komen dan persoonlijk bij u langs en bespreken met u de mogelijkheden en stellen een zorgplan op. U hoeft pas na het gesprek te beslissen of u hulp van A.N.J.A. Assisteert wilt of toch hulp via een andere organisatie vraagt. Kiest u voor ons, dan gaan we na het intakegesprek op zoek naar een passende hulp. Zodra deze gevonden is, gaan we zo snel mogelijk bij u aan de slag.

“Ze zijn zeer attent, behulpzaam, meelevend en hebben gezellige dames in dienst. In vakantie of bij ziekte is er altijd vervanging d.m.v. studenten wat heel goed werkt. Niets dan lof!”

Mimi J.

Client van A.N.J.A. Assisteert

Vrijblijvend meer informatie?

Bel ons 033 – 286 22 88