A.N.J.A. Assisteert levert hulp bij toewijzing WMO

Woont u in de gemeente Leusden, Woudenberg, Scherpenzeel, Veenendaal, Zeist, Wijk bij Duurstede, Utrechtse Heuvelrug en Renswoude en heeft u een toewijzing gehad voor huishoudelijke hulp vanuit de WMO? Dan kunt mogen wij uw huishoudelijke hulp verzorgen.

Hulp bij huishoudelijke taken

Als het goed is, heeft u een toewijzing gehad voor een bepaald aan uren voor een bepaalde periode. Het aantal uur per week is bepalend voor wat wij in uw huis kunnen/mogen doen. Onze ervaring is dat hulp vragen altijd lastig is. U heeft moeten erkennen dat het niet (meer) gaat om alles zelf te doen. Wij zijn er voor u om u te ondersteunen bij uw huishoudelijke taken. Onze hulpen zullen hun uiterste best doen het u zo goed mogelijk naar de zin te maken, maar het zal zeker anders zijn dan toen u alles nog zelf kon.

Een schoon en leefbaar huis

De opdracht is een “schoon en leefbaar huis” zoals dat zo mooi genoemd wordt. Oftewel; uw huis is hygiënisch schoon. Er mag bijvoorbeeld geen schimmel in de badkamer zijn. Uw ramen aan de binnenkant mogen met regelmaat schoongemaakt worden, maar de buitenkant van uw huis valt niet onder de opdracht die wij uitvoeren. Wij zijn uw helpende handen.

Wij zijn o.a. actief in deze gemeentes

Een breed werkgebied

Schakel onze hulp in

U kunt vrijblijvend een afspraak met ons maken voor een kennismakings- en intakegesprek. We komen dan persoonlijk bij u langs en bespreken met u de mogelijkheden en stellen een zorgplan op. U hoeft pas na het gesprek te beslissen of u hulp van A.N.J.A. Assisteert wilt of toch hulp via een andere organisatie vraagt. Kiest u voor ons, dan gaan we na het intakegesprek op zoek naar een passende hulp. Zodra deze gevonden is, gaan we zo snel mogelijk bij u aan de slag.

“Ze zijn zeer attent, behulpzaam, meelevend en hebben gezellige dames in dienst. In vakantie of bij ziekte is er altijd vervanging d.m.v. studenten wat heel goed werkt. Niets dan lof!”

Mimi J.

Client van A.N.J.A. Assisteert

Vrijblijvend meer informatie?

Bel ons 033 – 286 22 88