ONZE DIENSTEN

A.N.J.A. Assisteert

Aan de hulp van A.N.J.A. Assisteert is geen leeftijdsgrens verbonden. Met behulp van A.N.J.A. Assisteert houdt u uw huis schoon en fris, kunt u de boodschappen blijven doen, zijn doktersbezoeken geen probleem meer en kunt u genieten van uw mooie tuin. En krijgt u bezoek? Dan kunt u van hen genieten omdat ze er zijn en niet omdat ze voor u aan het werk moeten.

Klussen om het huis

U geniet dagelijks van uw tuin, maar het onderhouden valt u zwaar? Wij assisteren u graag met o.a. grasmaaien, blaadjes harken, bloembakken vullen en het terras schoonmaken. Ook voor het afsluiten van uw buitenkraan of het schoonmaken van uw tuinmeubels kunt u assistentie vragen. En niet te vergeten het sneeuwvrij maken van uw tuinpad.

Klussen in het huis

Heeft u behoefte aan hulp in huis? Hierbij kunt u denken aan stofzuigen, bedden verschonen, strijken, ramen zemen, en schoonmaken. Maar ook gezamenlijk een maaltijd koken of voor het doen van de boodschappen kunt u een beroep doen op een van onze dienstverleners.

Mobiliteit

U heeft een afspraak bij uw huisarts, fysiotherapeut, tandarts of specialist, maar er is niemand die met u mee kan gaan? Dan is het goed te weten dat A.N.J.A. Assisteert u ook daarbij kan ondersteunen. We regelen zonodig vervoer en er gaat iemand met u mee. Desgewenst is de dienstverlener ook bij het gesprek aanwezig zodat u er niet alleen voor staat.